{TES} UNKNOWN MEASURES | Kulttuurityhjiö | 24.8. – 30.8.2020

Unknown measures on teos joka muotoutuu uudelleen aina esityssijainnin mukaan. Esimerkiksi Porin keskustassa olleessa Kulttuurityhjiö-tapahtumassa teoksen pohjana toimi ilmakuva keskustan alueesta, joka on muutettu algoritmiseksi maisemaksi. Teoksen maailmassa liikkuva kamera kohdistuu tilaan, jossa katsojan katse kohdistuu teokseen, jonka kamera on kohdistunut tilaan, jossa katsojan katse kohdistuu teokseen… Tuloksena on loputon kierre, jossa emme koskaan pääse itsemme taakse näkemään, miten havaintomme todella muodostuvat. Teos jatkaa havainnoin ja vuorovaikutuksen merkitysten muodostumisen tutkimista.

Teos oli esillä Boris & Borelian järjestämässä Kulttuurityhjiö-tapahtumassa 24.8.-30.8.2020 Porin vanhassa Anttilassa.

Satakunnan Kansa kirjoitti tapahtumasta 25.8.2020